Standox
 Contact  |   Hartă  |   Standox  
 Despre Noi  Vopsele auto  Suport  
Confidenţialitate

Confidenţialitate

Bine aţi venit pe site-ul Standox România. Deţinătorul site-ului se angajează să asigure confidenţialitatea şi securitatea informaţiilor referitoare la vizitatorii acestui site. Ca parte a acestui angajament, deţinătorul site-ului are în proiect completarea declaraţiei de confidenţialitate pentru a satisface nevoile actuale ale vizitatorilor, astfel încât aceştia să ştie exact ce informaţii colectăm, de ce şi unde le stocăm. Vă sfătuim să citiţi această declaraţie de confidenţialitate.
Prin acest site, deţinătorul adună informaţii prin patru metode:
În primul rând, colectăm pasiv informaţia trimisă automat de browser-ul dumneavoastră. Această informaţie include de regulă numele domeniului pe care îl folosiţi (partea care urmează după @ în adresa dumneavoastră de email). Mai poate conţine şi numele (partea care precede @ în adresa dumneavoastră de email). Cantitatea de informaţie trimisă depinde de configurarea browser-ului dumneavoastră; vă rugăm să verificaţi browser-ul pentru dacă doriţi să aflaţi ce informaţii se trimit.
Folosim informaţia pe care o primim automat de la browser-ul dumneavoastră pentru a afla ce pagini din cadrul site-ului sunt vizitate, ce site a-ţi vizitat înainte de a ajunge la noi, şi unde navigaţi după ce părăsiţi site-ul nostru. Putem apoi întocmi statistici foarte folositoare pentru a şti în ce fel este folosit site-ul. Aceste date statistice sunt analizate de către deţinătorul site-ului pentru a prezenta informaţia căutată de catre utilizatori într-un format cât mai ergonomic.
În al doilea rând, putem obţine activ informaţia prin trimiterea unui fişier pe calculatorul dumneavoastră. Acest fişier este cunoscut sub denumirea de "cookie" şi ne ajută să vă recunoaştem după un identificator unic generat de calculator. Furnizându-vă acest identificator unic putem crea o bază de date cu alegerile şi preferinţele dumneavoastră din vizitele anterioare, iar în cazul în care aceste preferinţe ar trebui înregistrate din nou, ele pot fi furnizate automat, scutindu-vă timpul dumneavoastră. Spre exemplu, dacă aţi cumpărat un produs, şi doriţi să-l achiziţionaţi din nou, alegerile precedente referitoare la volum, culoare sau alte detalii specificate sunt reţinute şi pot fi rapid reintroduse. Calculatorul dumneavostră poate fi configurat să nu accepte "cookies"; vă rugăm verificati configurarea browser-ului pentru a afla.
În al treilea rând obţinem informaţii atunci când ne contactaţi sau răspundeţi la chestionarele, mesajele informative, sau folosiţi aplicatiile pe care le oferim. Dacă ne trimiteţi un email, ne transmiteţi totodată, în mod voluntar şi informaţii referitoare la dumneavoastră. (Puteţi hotărî să nu răspundeţi la nici o întrebare; dacă o faceţi, vă puteţi continua vizita, însă noi putem alege să nu va mai furnizăm informaţiile respective). Toată informaţia generată de calculator, cum ar fi adresa dumneavoastră de email, poate fi folosită şi împărţită cu filialele deţinătorului, cu o terţă parte şi/sau poate fi trimisă într-o altă ţară. Un exemplu de terţă parte care ar putea intra în posesia informaţiei referitoare la dumnevoastră ar putea fi o firmă care se ocupă cu procesarea informatică a datelor în folosul nostru. [Conform Directivelor UE, dacă deţinătorul site-ului cunoaşte denumirea sau categoria din care fac parte terţi care primesc informaţia, acesta va face o va face publică în această secţiune]. De fiecare dată când unei terţe părţi i se vor furniza date, aceasta va fi obligată prin contract să respecte declaraţia de confidenţialitate.

 Termeni şi condiţii  |   Confidenţialitate  |   Standox.com