Standox
 Contact  |   Hartă  |   Standox  
 Despre Noi  Vopsele auto  Suport  
 Sisteme de vopsele Standox
> Vopsea auto pe baza de apa
> Vopsea auto Standoblue
> Vopsele pentru vehicule utilitare
> Vopsele pentru industrie
>  Linia "Exclusive"
Vopsele pentru vehicule utilitare

Viitorul vopselelor destinate vehiculelor utilitare

Gama Standofleet reprezintă noua generaţie de vopsele destinate vehiculelor utilitare. Acest sistem nou devopsele confera flexibilitate, uşurinţă în folosire şi aplicabilitate. Nici un alt sistem de vopsele pentru vehiculele utilitare nu se mulează mai bine pe nevoile variate ale utilizatorului ca Standohyd.

Datorită conceptului pe baza căruia a fost dezvoltat, Standohyd permite combinarea vopselelor pentru obţinerea tipului de produs dorit. Practic se poate obţine orice culoare dintr-o anumită schemă de amestec, folosindu-vă de cele numai 22 de mixuri. Acest sistem unic vă oferă tot ce aveţi nevoie, de la vopsele pentru şasiurile utilitarelor pâna la vopselele deosebite pentru caroseria acestora. Alegând componentele potrivite din sistemul Standofleet, vopsitorul va optimiza amestecul, putând obţine astfel gradul de rezistenţă la uzură şi de stralucire necesar.

Avantajele unui sistem atât de compact, cu un randament ridicat, sunt însemnate. Costul imobilizării de stocuri este menţinut la un nivel scăzut, vopsitorul având totodată posibilitatea de a obţine produsul dorit imediat. Termeni şi condiţii  |   Confidenţialitate  |   Standox.com