Standox
 Contact  |   Hartă  |   Standox  
 Despre Noi  Vopsele auto  Suport  
>  Servicii Complete
 Noutăţi
> Honda Motor Europa alege Standox
> Noile posibilităţi cu "Genius" de la Standox
> Rapid, de înaltă calitate şi ieftin: MicroRepair cu Standoflash
> Standox ajută la restaurarea de autoturisme clasice pentru a reda stralucirea lor originală
>  Hartă Distribuitori
>  Interstandox
Honda Motor Europa alege Standox | 11/09/09

Honda Motor Europa (HME) a ales, din nou, ca Standox să fie partenerul său pentru vopsirea autoturizmelor în Europa. Tehnologia avansată a produselor şi procesului de vopsire Standox vor fi recomandate toturor service-urilor aprobate de către Honda din întreaga europă pentru reparaţii la vehiculele Honda.
Aceasta se bazează pe succesul anterior de 5 ani de omologare Standox.

HME este în strânsă colaborare cu dealerii săi, distribuitorii şi service-urile din Europa pentru a consolida punctele sale forte de inaltă tehnologie, excelenţă în produse şi servicii pentru clienţi.
"Standox este încântat să extindă cooperarea sa cu o companie cu o înaltă tehnologie cum este Honda . Cred că avem în comun mai mulţi factori, cum ar fi grija pentru mediul înconjurător, credinţa în tehnologie şi o viziune pozitivă asupra viitorului. Sunt sigur cu acest nou acord va fi extrem de benefic pentru ambele părţi ", a declarat Hans Bach, şeful departamentului de Marketing Standox.

Noul acord vine într-un moment emoţionant pentru Honda, compania porneşte la dezvoltarea unei noi generaţii de vehicule usoare, hibrid destinate pentru viitor. Cu noua tehnologie în construcţia de autovehicule şi de propulsie , HME cauta parteneri de înaltă tehnologie, cum ar fi Standox pentru a se asigura că toate reparaţiile şi vopselele sunt făcute la standarde la fel de avansate.

Standox va face sistemele de vopsire şi reparare disponibile pentru dealerii Honda pe întregul continent. Ca parte a acordului, Standox va pune la dispoziţie produse cu un nivel ridicat de calitete şi tehnologie, instruire şi suport tehnic pentru toate service-urile Honda, dar şi importatorilor şi companiilor de distribuţie Honda. Pregătire de specialitate pentru service-urile aprobate de Honda în vopsire şi reparaţii este doar o parte a sistemului de suport furnizate de Standox.Standox este unul dintre lideri Europeni în producaţia de vopsele şi produse de repataţie a automobilelor. Cu sediul in Wuppertal, Germania, compania ofera tehnologii inovatoare de înaltă calitate compatibile cu toate sistemele de produse de reparare şi vopsire. Standox încearcă să construiască relaţii pe termen lung cu clienţii săi, pe baza de produse de primă calitate şi un nivel ridicat de suport practic şi tehnic.Aprobaţi de către toţi mari producătorii reflectă poziţia companiei ca un partener de frunte în industria auto. Ca atare, marca Standox oferă reparaţii profesionale şi asigurară rezultate perfecte de fiecare dată.


 Termeni şi condiţii  |   Confidenţialitate  |   Standox.com