Standox
 Contact  |   Hartă  |   Standox  
 Despre Noi  Vopsele auto  Suport  
>  Servicii Complete
 Noutăţi
> Honda Motor Europa alege Standox
> Noile posibilităţi cu "Genius" de la Standox
> Rapid, de înaltă calitate şi ieftin: MicroRepair cu Standoflash
> Standox ajută la restaurarea de autoturisme clasice pentru a reda stralucirea lor originală
>  Hartă Distribuitori
>  Interstandox
Noile posibilităţi cu "Genius" de la Standox | 21/08/09

Genius, spectrofotometrul la îndemâna tehnicienilor din service-uri, de la Standox, a fost actualizat pentru a vă oferi noi funcţii suplimentare şi avansat. Genius este acum capabil să identifice chiar variaţii minore de la culoarea vehiculului originală din cauza îmbătrânirii sau de la intemperii, atunci când este combinat cu cel mai recent software Standowin. Standowin redă acum culoarea originală şi concentraţiile necesare pentru a o obţine, automat după o formulă de potrivire a culorii având 250.000 formulări conţinute în baza de date Standox. Nouă formulă include orice învechire sau degradare a culorii şi ajustările aferente necesare.

O altă caracteristică nouă este opţiunea de a stoca noi formule, generate ca formule personalizate şi stocate în baza de date Standowin. De atunci aceste formule personalizate vor fi disponibile pentru orice căutare viitor de culori cu Genius. Datele stocate pot fi, de asemenea, exportate (de exemplu, folosind un stick USB), aşa că baze de date al altor calculatoare personale pot fi extinsă, de asemenea.

Conexiunile de transmitere la distanţă a datelor au fost actualizate, de asemenea. Acum este posibil să utilizaţi o conexiune USB. Pentru utilizatorii de PC-uri cu experienţă, o interfaţă fără fir Bluetooth este de asemenea disponibilă. Un alt avantaj al interfeţelor noi este recunoaşterea automată a porturilor active de către Standowin. O geantă de protecţie vor fi în curând disponibile pentru a menţine aparatul curat chiar şi într-un service "aglomerat".O altă caracteristică utilă este o buclă de încheietura mâinii, care pote preveni alunecarea spectrofotometrului de pe vehiculului. Genius, de asemenea, vine cu o cutie de calibrare îmbunătăţită şi un manual de operare multi-lingvistic pe CD-ROM.

Standox este unul dintre lideri Europeni în producaţia de vopsele şi produse de repataţie a automobilelor. Cu sediul in Wuppertal, Germania, compania ofera tehnologii inovatoare de înaltă calitate compatibile cu toate sistemele de produse de reparare şi vopsire. Standox încearcă să construiască relaţii pe termen lung cu clienţii săi, pe baza de produse de primă calitate şi un nivel ridicat de suport practic şi tehnic.Aprobaţi de către toţi mari producătorii reflectă poziţia companiei ca un partener de frunte în industria auto. Ca atare, marca Standox oferă reparaţii profesionale şi asigurară rezultate perfecte de fiecare dată.


 Termeni şi condiţii  |   Confidenţialitate  |   Standox.com