Standox
 Contact  |   Hartă  |   Standox  
 Despre Noi  Vopsele auto  Suport  
>  Servicii Complete
 Noutăţi
> Honda Motor Europa alege Standox
> Noile posibilităţi cu "Genius" de la Standox
> Rapid, de înaltă calitate şi ieftin: MicroRepair cu Standoflash
> Standox ajută la restaurarea de autoturisme clasice pentru a reda stralucirea lor originală
>  Hartă Distribuitori
>  Interstandox
Rapid, de înaltă calitate şi ieftin: MicroRepair cu Standoflash | 16/04/08

Standoflash de la Standox, Wuppertal, este deosebit de rapid şi economic, un sistem de refinişare cu UV pentru vopsitori.Toate componentele sunt uscate cu lumină UV, ceea ce scurtează timpul obişnuit de repararea pentru suprafeţe mici până la 70 de procente.Standoflash atinge rezultate stralucite în numai 25 de minute şi permite vopsitorilor realizarea reparaţilor profesional la preţuri atractive.Sistemul VOC-full (Compuşi Organici Volatili) în totalitate compatibil cu UV-sistem de refinişare a fost lansat pe piaţă de o scurtă perioadă de timp în urmă.Trei exemple din Germania arată modul în care aceasta este utilizată în practică de către vopsitorii profesionişti cu experienţă.

Nu conteaza daca este o mică carie sau o zgârietură adincă "Luaţi-vă o pauză şi beţi o cafea, vă vom repara maşina in acest timp", aceasta este ceea ce îi place sa spună meşterul maestru Jürgen Mailbeck de la Langenfeld clienţilor săi în astfel de cazuri - şi este, de obicei, rasplatit cu priviri neâncrezatoare. Dar Standoflash de la Standox il ajuta să îşi ţină promisiunile, folosând filler UV, chit şi 2k lac care au stabilit noi standarde în repararea unor daune de până la o mărime de foaie A4 - nu numai în termeni de viteză, dar şi în ceea ce priveşte consumul şi costurile - eficienţa.Timpul redus de acţionare a fost deasemenea una din principalele beneficii care lau convins pe Peter Triptrap, proprietar al E. Triptrap Fahrzeuglackierung în Schermbeck, să investească în noul sistem UV. “Acum putem sa lucrăm intr-un proces continu.“ Nu mai există timp adiţional de aşteptare sau necesitatea unei curăţeni generale, atita timp cât filler-ul şi chitul (ambele produse 1K) sunt aplicate fără pierderi în proces."Si rezultatele sunt chiar foarte convingătoare , adaugă Jürgen Mailbeck. "Este adevărat că filler-ul necestia un timp de acomodare , dar este usor de procesat. Acelaşi lucru este valabil şi pentru chit".Si 2k clare ofera o adeziune excelentă şi un flux perfect, fără a menţiona faptul că el poate fi polizat, imediat după uscare." De fapt este atat de rapida încât nu este timp pentru o pauza de cafea ," spune el zâmbind.

Şi clienţii? . Ei sunt foarte mulţumiţi - cu rezultatul de reparare, în care salvaţi timp la un preţ accesibil.Operatorii din vopsitorii includ cerinţa redusă de timp, economia de energie şi consumul redus de materiale UV în calculul şi trec aceste lucruri în avantajul clienţilor lor. Şi această abordare dă roade. Automobilişti care vin la vopsitorii şi care au daune mari de reparat, decid sa repare si daunele mici , de asemenea. Cel puţin aceasta este ceea ce au spus cei trei profesionişti pe care i-am intervievat.

Standox este unul dintre lideri Europeni in producaţia de vopsele şi refinisare a automobilelor. Cu sediul in Wuppertal, Germania, compania ofera tehnologii inovatoare de înaltă calitate şi de mediu compatibile cu sistemele de produse la nivel mondial.Standox încearcă să construiască relatii pe termen lung cu clienţii săi, pe baza de produse de primă calitate şi un nivel ridicat de suport practic şi tehnic.Aprobaţi de către toţi mari producătorii reflecta pozitia companiei ca un partener de frunte în industria auto. Ca atare, marca Standox oferă refinishări profesionale şi asigurară rezultate perfecte de fiecare dată.Meşterul maestru Jürgen Mailbeck şi Martina Mailbeck, Director Comercial al Jürgen Mailbeck Karosserie & Lipsa în Langenfeld, GermaniaKlaus Stenzel, refinisher de materiale la vopsitoria Burchert în Kempen, GermaniaPeter Triptrap, proprietar al E. Triptrap Fahrzeuglackierung în Schermbeck, Germania


 Termeni şi condiţii  |   Confidenţialitate  |   Standox.com