Standox
 Contact  |   Hartă  |   Standox  
 Despre Noi  Vopsele auto  Suport  
Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii

Bine aţi venit pe site-ul nostru. Folosirea lui se va face respectând următorii termeni şi condiţii. Dacă aveţi nelămuriri referitoare la aceste condiţii de utilizare va rugăm să ne contactaţi prin email.

Informaţia
Standox poate modifica sau renunţa la informaţia prezentată pe site în orice moment şi fară anunţ prealabil. Standox nu îşi asumă responsabilitatea pentru actualizarea site-ului.

Drepturi de autor
Toate drepturile sunt rezervate. Textele, imaginile, animaţiile, fişierele audio-video prezente pe site-urile Standox fac obiectul legilor ce reglementează drepturile de autor. Elementele enumerate mai sus nu pot fi copiate pentru folosire sau distribuire şi nu pot fi modificate sau integrate în alte site-uri. Aici ne referim în special la reproduceri, traduceri, arhivari pe microfilm şi procesarea electronică a datelor.

Mărci Înregistrate
Toate mărcile afişate pe site-urile Standox sunt mărci înregistrate, incluzând aici toate materialele ce poartă emblema Standox. Mărcile înregistrate ce se regăsesc pe site-urile Standox sunt proprietatea "E. I. du Pont de Nemours and Company" (în cazul în care nu este specificat altfel). Aceste mărci înregistrate nu pot fi folosite fără aprobarea scrisă a Standox.

Informaţii cu caracter regional referitoare la produse
Standox furnizeaza informaţii în cu caracter general şi local referitoare la activitatea sa, care pot să nu prezinte interes pentru orice vizitator. Dacă produsele, programele sau serviciile prezentate în acest site nu sunt disponibile în ţara dumneavoastră, orice menţiune referitore la acestea nu reprezintă intenţia Stantox de a promva sau introduce aceste produse, programe sau servicii în ţara dumneavoastră. Consultaţi reprezentul local Standox pentru o informare detaliată cu privire la disponibilitatea acestor produse în ţara dumneavostră.

Limitări de răspundere
Toate imaginile, textele, preţurile şi alte elemente ce fac parte din acest site au fost adunate cu mare atenţie şi sunt prezentate aici de Standox doar în scop informativ. Chiar şi în acest caz Standox nu garantează precizia informaţiilor şi nici că acestea sunt complete. În afară de pagubele produse direct, dezinformare sau neglijenţe majore, Standox nu se face răspunzătoare de orice alta pagubă legată de accesarea acestui site, aici incluzând şi diminuări de profit, întreruperi ale activităţii şi pierderea de programe sau alte tipuri de date în format electronic. Standox nu va răspunde pentru alte tipuri garanţii la care vizitatorii sau o terţă parte ar putea face referire.

Pentru sprijinirea vizitatorilor, Standox afişează link-uri şi referiri la alte site-uri. Anumite link-uri prezente pe acest site pot duce la informaţii aflate pe servere gestionate de o terţă parte asupra cărora Standox nu are nici un control sau influenţă. Standox nu îsi asuma răspunderea pentru existenţa sau conţinutul site-urilor menţionate mai sus.
Orice link, afişare în frame sau duplicare a acestui site sau a elementelor componente este interzisă fara acordul Standox.

Formule de culoare
Informaţiile afişate pe acest site au caracter informativ, neavând incidenţe legale. Modul de afişare al culorilor poate varia în funcţie de calculatorul folosit şi de configurarea acestuia. Standox nu răspunde de diferenţele de aspect a culorilor între forma în care sunt afişate online şi aspectul real.

Licenţă
Conţinutul acestui site, tiparele şi mărcile înregistrate sunt protejate. Nimic din ce se găseşte pe această pagină nu poate fi considerat altfel, fiind proprietatea Standox, şi neputând fi folosite, modificate sau reproduse fără un acord scris acordat în prealabil.

Confidenţialitatea parolei
În cazul în care un utilizator primeşte o parolă de acces, el este singurul responsabil de pastrarea confidenţialităţii acesteia. Orice divulgare a acesteia către o terţă parte este interzisă. Parola va fi folosită numai în scopul accesării secţiunii securizate şi pentru a folosi serviciile oferite aici. Utilizatorul este singurul responsabil de acţiunile exercitate prin folosire datelor de acces ce i-au fost încredinţate. În cazul în care utilizatorul află ca o persoană neautorizată a avut acces la parola sa, este obligat să-şi modifice imediat parola.

Aspecte legale
Aceste site a fost creat pentru a se încadra în legislaţia germană. Standox nu oferă nici o garanţie pentru compatibilitatea totală cu legislaţia altei ţări. Orice plângere legată de site sau de folosirea sa trebuie să fie făcută în spiritul legislaţiei germane.


Standox Romania

Bd. Theodor Pallady 30 D
Sector 3, Bucuresti, Romania
Cod poştal: 032266
Tel: +4021-345.57.14
Fax: +4021-345.60.24
Mobil: +40724.277.012
Email: info@standox.ro

 Termeni şi condiţii  |   Confidenţialitate  |   Standox.com